Årets första snödroppar!
2010-02-28 / 16:34:58 / Allmänt


Envisa älskade hund
2010-02-27 / 22:01:45 / Allmänt

Envis är hon, min älskade tokiga lilla hund, och grymt trött på att matte ska kolla om löpningen har kommit igång. Ger mej tusan på att hon kommer att börja löpa i samma ögonblick som jag tröttnar på att kolla.
För övrigt har veckan bjudit på alldeles för mycket som kräver mattes tid och alldeles för lite Lova-tid. Ingen bra idé enligt Lova och jag kan faktiskt hålla med henne. Längtar efter en låååång skogspromenad men det lär dröja. Så snart snön har smält bort så man kan komma in i skogen med bilen så lär man behöva dykardräkt för att kunna gå där.
Våren verkar börjar närma sej här omkring. Idag såg jag de första snödroppsknopparna och snön minskar synbart varje dag. Fåglarna har blivit totalt tokiga och sjunger som bara den. Alla verkar tänka på kärlek utom Lova...

Nu så är jag äntligen ganska nöjd...
2010-02-17 / 08:55:16 / Allmänt

... och Lova är missnöjd. Jag är nöjd med att hemsidan ser ut som någonting ganska hyfsat och Lova är missnöjd med all tid jag har spenderat på den.
Den här bloggen är tänkt att bli en blogg speciellt över "förökningen" som ska ske här i huset, förhoppningsvis. Men även om vårt liv tillsammans. Räkna inte med nya inlägg varje dag för jag tröttnar ganska fort då.
Välkomna hit oavsett vad i våra liv ni är intresserade av så får vi se om ni får några svar.

RSS 2.0