Bushundar <3
2010-05-31 / 20:59:37 / Allmänt

Bushundarna mina vad ni förgyller mina dagar! Visserligen snor ni nästan all min tid men det kan jag definitivt förlåta er för vad skulle min vardag vara utan er.
Just nu har busvalpen fått selektiv hörsel och ställer stora krav på mattes påhittighet när det gäller att fånga henne. Så in i attans kul att busa med storasyster Lova!
För övrigt har vi hunnit med en utställning (total flopp) och hoppat av hundkursen. Avhoppet beror mest på att husse har fått ISkalla fötter när det gäller att passa busvalp. Trist, trist men vi får försöka igen i höst.


Någon måste ha gott om tid för all min är borta.
2010-05-22 / 11:23:05 / Allmänt

Men, men det kan ha något med vårt nya projekt att göra. Det nya projektet som heter Paks, är hårig, har vassa tänder fram och läcker där bak. Kort sagt en valp, inte bara en valp förresten utan världens sötaste busvalp. Lilla fröken Paks håller både Lova och mej sysselsatta med diverse bus.
Men fy attan vad fort det går, hon har redan kommit ur det där allra första bebisstadiet och utveckling tar enorma skutt framåt.
Vi har börjat så smått med att gå i koppel (inte populärt) och även med sitt och lite inkallning. Det är faktiskt jättesvårt att inte träna för mycket när man har en valp som hela tiden vill ha mer kul med matte.
Just nu sover liten så Lova och jag får en välbehövlig paus. Men man får se till att utnyttja tiden väl, det är fortfarande en del deklarationer kvar att göra och en massa annat att fixa med, trädgården t. ex. ett veritabelt straffarbete enligt mej. Fast det blir ju lite roligare med två glada hundar runt fötterna.


RSS 2.0