Är återigen så stolt och nöjd med min lilla pälsboll. <3 <3 <3
2010-04-29 / 22:25:46 / Allmänt

Idag har vi börjat på Allmänlydnadskurs jag och Lova. Så underbart duktig var hon min älsklingstös och vi fick massor med beröm för vår fina kontakt och ett jättebra samarbete. STOLT MATTE!!! Är i en grupp med diverse olika hundar, allt från Cane Corso, Lejonberger ner till en pytteliten Jack Russeltös. Gladaste hundarna var de två så farliga kamphundarna...
Tiden kryper all närmare den 12/5 och det är vekligen positivt. Då ska lilla Paks flytta hit eller rättare sagt ska jag åka till Svenshögen (6 mil norr om Göteborg) och hämta henne. Längtar verkligen efter att få träffa henne och ta med henne hem men även efter att få träffa Kicki som har fött upp henne.
Mycket att se fram emot i min lilla hundvärld!

Äntligen lite flyt:)
2010-04-19 / 21:20:37 / Allmänt

Äntligen börjar saker och ting gå vår väg. Idag kom brev att vi kommit in på lydnadskursen och ska börja torsdagen den 29/4! Ska verkligen bli spännande eftersom det är mååååånga år sedan jag gick lydnadskurs sist. Kan nog bli en spännande upplevelse för två envisa rödhåriga kärringar att lära sej att lyda. :) Undrar om husse sponsrar kursen om han tror att vi båda blir lite lydigare...
Ett annat nytt projekt har tagit sin början, ett projekt som kommer att kräva både pengar och arbete men ge så enormt mycket tillbaka. Nyfikna? Gissa på bara!

Visst gör det ont när drömmar brister...
2010-04-14 / 20:41:24 / Allmänt

Men man borde ju veta bättre vid min ålder. Drömmen om Lovas sommarbebisar gick i alla fall i kras idag, ultraljudet visade att det inte fanns några invånare i hennes lilla mage. Men, men det går fler tåg.
Jag tog tag i nya planer och anmälde oss raskt till en lydnadskurs redan i vår, vi står som första reserv men det ÄR faktiskt vår tur att ha tur nu så därför bör vi komma med. Nya drömmar, ja såklart.
Det allra viktigaste är att jag har världens underbaraste hund oavsett vilket!

RSS 2.0