Vilodag
2010-03-21 / 15:41:11 / Allmänt

Idag är det vilodag, nästan i alla fall. Kroppen vilar just nu men huvudet är upptaget med att uppdatera min hemsida och bygga vidare på familjens Åkessons nya hemsida.Både Lova och jagi är rejält slitna, Lova håller inte halva tempot mot normalt idag.
Tidigare idag har vi sågat upp delarna till Lovas valplåda. Nästa på listan är att skrubba bitarna riktigt rena och sen skruva ihop dem. Men det är en uppgift för en annan dag...
Efter en sväng in om till Ystad för att fylla på kylskåpet så smet Lova och jag in om på loppisen vid Marsvinsholm på jakt efter en skrivbordslampa med bordsfäste att ha till valplådan. Med lite ovanligt flyt för mej så fanns lampan och den blev min för 50 kr!!
Ni som är intresserade av kritik och bilder från utställningen kolla http://carinas-vraa.egensajt.se/utst.htm

Imorgon är det hunddag igen.
2010-03-19 / 22:09:46 / Allmänt

Imorgon är det en heldag med hund igen, vi ska på hundutställning med Lova. Som tur är ska inte jag visa henne utan Maria sköter den biten, men jag har fått den svåra uppgiften att fixa lillfrökens päls. Känner mej lite orolig för att det inte ska bli bra nog men vi får väl ta det som det blir. Att vi har världens vackraste hund vet jag oavsett vad domaren säger.
Fröken Lova har börjat med en ny grej, hon ska para allt som rör sej. Till och med Lejon får sej en omgång ibland, stallkatten börjar bli lätt desperat. Undrar om det kan vara nåt tecken...
Nu så är det tid att krypa i säng så vi kan vara pigga imorgon, men vem är pigg klockan 6??? Har verkligen blivit en sömntuta på morgnarna. Tur man har ryggen att skylla på.
Återkommer med resultat imorgon...






Love is in the air!
2010-03-18 / 21:43:02 / Allmänt


Imorgon är det dags!
2010-03-16 / 19:36:59 / Allmänt

Imorgon är det dags, min lilla docka ska paras. Vi ska ta första steget på vägen mot (förhoppningsvis) en hel hög ljuvliga pälsbollar!
Just nu är lyckan fullständig på Lovas front, hon har fått ett nytt LEJON!!! Favvisleksaken som gick sönder för ett tag sen har återfötts. Lilltösen ligger här och suttar för fullt med slutna ögon och tassarna virade kring Lejon. Lejon ska få följa med som trygghet i buren både på resan till Lerum imorgon och till utställningen på lördag i Malmö.





Äntligen!
2010-03-05 / 20:01:20 / Allmänt

Äntligen har min lilla hundtös börjat löpa! Har längtat så efter detta och det kunde inte kommit i en bättre tid. Som en stråle av ljus i ett ganska kompakt mörker.
Diffes rygg är fortfarande i för dåligt skick för ridning och hans framkota är fortfarande varm. Allt detta troligtvis för att han inte kan sluta bära sej åt som en barnunge i hagen.
Mitt övriga liv innehåller flera olika saker som gör mej trött, spänd och ledsen. Har inte ens inspiration till att fotografera just nu.

Trött på...
2010-03-04 / 10:04:53 / Allmänt

Trött, trött och åter trött. Trött på att folk TROR men inte VET, trött på att folk tar sej friheter med min tid. Trött på att alltid ha tajt med pengar och trött på att vara trött och ha ont.
Tur att det finns djur när man inte orkar med människor.

RSS 2.0