Liten dam på stadspromenad :)
2010-11-05 / 21:48:38 / Allmänt

Liten Paks har varit med matte i den stora staden Ystad idag. Vi har snusat runt på Granngården och fönstershoppat (mestadels) på gågatan. Helt tvärt emot vad jag trodde har liten glatt och lugnt gått i koppel utan att stilla till för mycket oväsen. Hon har ju haft den störande vanan att högt och ljudligt skälla ut alla andra hundar men idag när hon var ensam så kunde hon till och med vara i samma affär som andra hundar utan att ge ifrån sej mer än två skall. Matte är så stolt över sin vackra tös som så många beundrade!


Lova börjar bli trött och tung nu. Men hon är otroligt smidig när det verkligen gäller, typ när Ture katt klössar på soffan och hela Spetspatrullen gör en utryckning med fullt pådrag. Till och med lille Finn har lärt sej att tillrättavisa Ture. Helt otroligt vad fort dom lär varandra om hur saker och ting ska gå till. :)
Ikväll har "småungarna" lekt med två Nina Ottosson akviveringsspel. Helt sanslöst kluriga är dom och Finn är verkligen inte långt efter Paks vad det gäller snabbhet. Ska se om jag kan få dom att fixa Dog-Box, ett spel som går ut på att dom ska släppa ner träcylindrar i ett hål för att få godis att trilla ut ur ett annat. Lova, som i och för sej inte har alltför mycket tålamod med sånt här, undrade bara varför man inte kunde peta ut godiset direkt istället. Det var ju bara en onödig omväg att peta ner träprylen i hålet..
Jag är fortfarande efter ett och ett halvt år med  den här rasen helt förbluffad över deras intelligens och skönhet! Spetspatrullen Rocks!!!


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: