Det växer...
2010-10-28 / 22:20:51 / Allmänt

Det växer både här och där... Lova vår ljuvliga lilla prinsessa börjar se ut som ett väldigt sött och hårigt päron. Ibland kan man känna bebisarna sprattla och prinsessan lever i sin alldeles egna tid och verklighet helt fokuserad på bebisarna. Hon som förr var alldeles för snäll mot Paks håller både henne och Finn kort. Det räcker nästan med en blick från henne och huliganerna viker ner sej direkt, snacka om pondus! Nu börjar vi komma in i den perioden där hennes ork och vilja sviker när det gäller promenader, hon bestämmer helt och får (nästan) som hon vill. Ska försöka fotografera henne så vi har minnen kvar av första dräktigheten. Några bilder ska naturligtvis in här eller på hemsidan.
Finn växer som ogräs på alla ledder och hjälp vad tiden går fort. Imorgon ska han ha sin 12-veckors vaccination, samma dag som han blir 12 veckor... Det innebär att han bara har varit hos oss i nästan tre veckor fast det känns som mycket mer. Lill-killen blir stor alldeles för fort, den första stadspromenaden är redan avklarad med glans och inkallning, sitt och ligg börjar falla på plats. Ska börja träna stå också, föredrar att lära hundarna både sitt och stå.
Paks växer mer mentalt, lite för mycket just nu. Hörseln har i alla fall tidvis växt bort, så länge man inte kommer på inkallning så blir det koppel. Trist är det men sånt är livet.
För övrigt lyckades jag slå foten i valplådan och lilltån gick skilda vägar från övriga tår. Detta har resulterat i en blålila lilltå och det gör rejält ont. Men det hjälpte att tejpa lilltån till nästa tå så det får vara så ett tag.
Idag har vi haft besök av ny blivande medryttare, Jessica, en rar och trevlig tjej som det ska bli kul att lära känna. Om vi inte lyckats skrämma livet av henne redan.


0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: